BlancOne® CLICK

BlancOne
Acest tratament albeste dinții cu cateva nuanțe imediat după o sesiune de igienă dentară, la un cost mic si în doar 10 minute.

Totul începe cu un CLICK.
Cu o îmbunătățire tipică de 4-5 nuanțe de alb*, un cost accesibil pentru pacient si o sesiune confortabilă care durează doar câteva minute, BlancOne® CLICK este un nou concept de tratament, un punct IDEAL de pornire conceput pentru a permite tuturor să încerce experiența unui zâmbet imediat mai alb si mai strălucitor.

Cu mai mult de 100.000 de tratamente efectuate în ultimul an numai în Italia, si cu indicele de satisfacție al pacientului de 4,5, la un total de 5, BlancOne® CLICK a devenit deja alegerea nr. 1 a dentistilor si a pacienților!

Eficient la concentrații scăzute
Pentru prima dată am făcut ca albirea în cabinet să fie eficientă chiar si la concentrații scăzute de peroxid de hidrogen (<6%)
<!--6--><!--6--><!--6--><!--6-->
Fără bariere gingivale
Am dezvoltat singurele tratamente de albire în cabinet care nu necesită protecție pentru membranele mucoase, eliminând cea mai dificilă trecere a procedurii care poate fi efectuată de oricine într-un mod simplu si sigur.

Eficient în doar 10 minute
Datorită tehnologiei fotochimice BlancOne®, descompunerea peroxidului de carbamidă la 16%, care durează în mod normal ore, este hiper-accelerată în câteva minute. Tratamentul este mult mai rapid si mai confortabil si poate fi combinat cu o sesiune de igienă dentară.

Fără durere sau sensibilitate
Datorită acțiunii foarte rapide, toate tratamentele BlancOne® în cabinete nu sunt agresive si nu deshidratează smalțul, nu provoacă durere sau sensibilitate, de fapt sunt singurele de pe piață fără agenți de desensibilizare si remineralizare.

Accesibil si repetabil
Cu sesiuni rapide si la un cost redus, BlancOne® CLICK poate fi oferit la un pret accesibil pentru toti. Ideal pentru o prima abordare a albirii, poate fi repetat în mod regulat si este o cale către tratamente mai intensive.

Mod de aplicare: Se aplica pe dinti, imediat dupa sesiunea de profilaxie (recomandat). Suficient pentru un pacient, 1-2 aplicari de 10 minute.
Polimerizați gelul de albire cu o lumină albastră cu o putere nu maii mica de 1500 de lumini. Recomandăm să utiliizați lampa BlancOne pentru a obțiine un rezultat ideal.

Ingrediente:glicerină, apă deionizată, propilenglicol, peroxid de carbamidă 16%, carbomer, fenoxietanol, EDTA disodic, hidroxid de sodiu, CI45430, luteină.